Om os

Vi tilbyder professionelt udførte løsninger til det danske marked med stort og flot udvalg af køkken-, bad- og garderobefornyelser.

Om os

Dansk Køkkenfornyelse tilbyder professionelt udførte løsninger til det danske marked (fra Skanderborg og op) med et stort og flot udvalg indenfor garderobe-, bad- og køkkenfornyelse. Vores bagkatalog er stort og rækker ud over blot standard-løsninger. Uanset om du overvejer en mindre køkkenrenovering, en omstrukturering eller måske et helt nyt – kan vi hjælpe dig.

Vores koncept er simpelt. Vi vil nemlig gerne møde vores kunder i øjenhøjde og har derfor en “køkkenbus”, som kommer hjem til dig. Vi mener, at udgangspunkt for en god og transparent proces starter med et gratis og uforpligtende møde, hvor vi giver en samlet pris på løsningen. Her er det tilmed muligt at se, hvordan de forskellige farveprøver passer til jeres køkken, bad eller garderobe.
Vi tror på, at det er hyggeligere og mere effektivt at mødes hjemme hos dig, frem for en statisk køkkenudstilling, som kan virke fjern og være svær at relatere til. Efter opmåling og accept af tilbud, aftales der en monteringsdato, hvorefter vi kommer og fornyer dit køkken, bad eller garderobe. Det er da ligetil!

Køkkenfornyelse I Dansk Køkkenfornyelse

Bestil vores "køkkenbus"

Bestil vores “køkkenbus” og vi kommer ud til dig

Scroll to Top
Dansk Køkkenfornyelse

Bliv ringet op

Hvis du ønsker at vi skal ringe dig op, kan du udfylde herunder, så giver vi dig et kald